Breaking News
28 Δεκεμβρίου 2019

Έρχονται… ενισχύσεις τις επόμενες μέρες για την ομάδα του Ηρακλείου

 

Το μεταγραφικό πλάνο του ΟΦΗ είναι πολύ συγκεκριμένο και ήδη από το προηγούμενο διάστημα οι επαφές έχουν κορυφωθεί.

Η ομάδα του Ηρακλείου έχει «μαρκάρει» τους στόχους και είναι σε φάση διαπραγμάτευσης, κάτι που σημαίνει ότι οι επόμενες μέρες θα φέρουν οριστικές εξελίξεις.

Ο Γιάννης Σαμαράς και οι συνεργάτες του έχουν αξιολογήσει αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, όμως η τελική επιλογή γίνεται με πολύ συγκεκριμένα κριτήρια.

Οι κινήσεις που γίνονται αφορούν παίκτες, που έχουν την ποιότητα να ανεβάσουν το επίπεδο, έχοντας αρχικά στραμμένο το βλέμμα στο μεσοαμυντικό κομμάτι.

Βέβαια, αν υπάρχει κάποια εξαιρετική περίπτωση σε άλλη θέση, στον ΟΦΗ δε θα διστάσουν να την «ενεργοποιήσουν» αν ταιριάζει στα δικά τους «θέλω».

Όπως και να ‘χει, ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα για τις προσθήκες του Ιανουαρίου, που αριθμητικά δεν θα είναι πάρα πολλές.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics