Breaking News
25 Ιανουαρίου 2020

Αυτή τη φορά η καλή εμφάνιση συνδυάστηκε με νικηφόρο αποτέλεσμα

 

Εδώ και αρκετές αγωνιστικές η Κ17 ΟΦΗ έδειχνε καλό πρόσωπο αλλά αυτό δεν το είχε συνδυάσει με μία νίκη. Τελικά σήμερα τα κατάφερε, επικρατώντας με 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Ελιάς, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της Super League.

Οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Παπαδάκη προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό, με τον Φωτιάδη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Στάθη, έπειτα από ασίστ του Μπερικάκη.

Στο 62’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Χριστόπουλο, ενώ δυο λεπτά πριν τη συμπλήρωση του ενενηντάλεπτου, ο Βασιλάκης έδωσε στον Θεοδοσουλάκη, ο οποίος νίκησε τον γκολκίπερ του Απόλλωνα για το τελικό 2-1.

Κ17 ΟΦΗ (Β. Παπαδάκης): Χωραϊτης, Χνάρης (75’ Κορνηλάκης), Βασιλάκης, Σμπώκος, Βιτώρος (75’ Γωνιωτάκης), Καφούσης (60’ Αμανάκης), Φωτιάδης, Χαλκιαδάκης (70’ Λέλεκας), Σωμαράκης (70’ Θεοδοσουλάκης), Αποστολάκης, Μπερικάκης.
neakriti.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics