Breaking News
25 Φεβρουαρίου 2020

Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια με την Λαμία, ζητώντας από τον κόσμο να είναι όλος στο γήπεδο ενωμένος για 90 λεπτά ώστε ο ΟΦΗ να εξασφαλίσει την είσοδό του στα play off!

 

Κάνε το παιχνίδι σου πιο ενδιαφέρον με το Cashout* στη winmasters |+21*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ένας αγώνας, 90 αγωνιστικά λεπτά, όλοι μαζί ενωμένοι για να πάρει ο ΟΦΗ αυτό που αξίζει με βάση τη συνολική του εικόνα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Την Κυριακή (1/3,19:00), στην αναμέτρηση με τη Λαμία, όλοι μαζί γινόμαστε η ασπίδα που θα στείλει την ομάδα μας στα Playoffs της Superleague.

Τα εισιτήρια του αγώνα της 26ης αγωνιστικής βρίσκονται ήδη στη διάθεση των φιλάθλων και παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για να δώσετε το παρών το απόγευμα της Κυριακής στις εξέδρες του "Θ. Βαρδινογιάννης".

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
ΘΥΡΑ 1 , 4 και 5 : ΚΑΝΟΝΙΚΟ 10 € , ΠΑΙΔΙΚΟ 5 €
ΘΥΡΑ 2 , 3 και 8 : ΚΑΝΟΝΙΚΟ 25 € , ΠΑΙΔΙΚΟ 12,5€
ΘΥΡΑ 6: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 15€ , ΠΑΙΔΙΚΟ 7,5€
ΘΥΡΑ 7 , 9 VIP "Ευγένιος Γκέραρντ": ΚΑΝΟΝΙΚΟ 35 €»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics