Breaking News
25 Μαΐου 2020

Το Προπονητήριο Τοξοβολίας «Ευαγγελία Ψάρρα» στο ΟΑΚΑ επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και παρακολούθησε την πρώτη αγωνιστική προπόνηση των επίλεκτων αθλητών της τοξοβολίας, μετά την καραντίνα.

 

Τον Υφυπουργό Αθλητισμού υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας Πέτρος Συναδινός που είπε στον κ. Αυγενάκη: «Ευχαριστούμε Υπουργέ για την παρουσία σας εδώ, αλλά και τη γενικότερη στήριξη στο άθλημα μας από την πρώτη στιγμή που αναλάβατε τα καθήκοντα σας. Οπως διαπιστώνετε η ΕΟΤ τηρεί αυστηρά το υγιειονομικό πρωτόκολλο στην επαναλειτουργία του προπονητηρίου, προκειμένου να είναι προστατευμένοι οι πρωταθλητές μας, αλλά και οι προπονητές από τον κορωνοϊό αλλά και να συνεχίσουμε να συμβάλλουμε όλοι στην καταπολέμηση της πανδημίας».

Στη συνέχεια, η Ειδική Γραμματέας της Ομοσπονδίας Μαρία Κυριλλοπούλου επέδειξε στον κ. Αυγενάκη αλλά και στον Συντονιστή Διευθυντή του ΟΑΚΑ Κωνσταντίνο Χαλιωρή που τον συνόδευε, όλα τα μέτρα προστασίας από τον COVID-19 που έχει πάρει η ΕΟΤ στο χώρο, τηρώντας τις κυβερνητικές αποφάσεις και τα πρωτόκολλα υγείας.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε και στους επίλεκτους αθλητές, τονίζοντας: «Θέλω να πω ότι η Ομοσπονδία Τοξοβολίας είναι μία από τις 2-3 πιο νοικοκυρεμένες Ομοσπονδίες κι αυτό οφείλεται στη διοίκηση αλλά φυσικά και στους αθλητές. Νοικοκυρεμένη σε όλα τα επίπεδα, οικονομικά, διοικητικά αλλά και οργανωτικά, ενώ είναι άθλημα διαρκώς αναπτυσσόμενο, γεγονός που με χαροποιεί πάρα πολύ. Χαίρομαι λοιπόν ιδιαίτερα, γιατί συνήθως αυτά τα αθλήματα περνάνε σε δεύτερη μοίρα και αυτό είναι λάθος. Η παρουσία μου λοιπόν εδώ σήμερα, είναι για να αναδείξουμε ένα διαφορετικό άθλημα, αλλά και για να μάθει ο κόσμος περισσότερα γι' αυτό και σε συνεργασία με τη διοίκηση να κάνουμε ένα άνοιγμα, για να έρθουν περισσότεροι αθλητές κοντά. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχηθώ να είστε υγιείς, όλη η αθλητική οικογένεια να είναι υγιής, όλη η ελληνική κοινωνία να είναι υγιής και να καταφέρουμε σύντομα να ανήκει στο παρελθόν η πανδημία που αντιμετωπίζει η χώρα μας με επιτυχία. Το σταδιακό άνοιγμα των αθλητικών χώρων πάει καλά, μπαίνουμε ήδη στην 4η φάση και όλα πάνε καλά και θέλουμε να συνεχίσετε να αθλείστε με ασφάλεια, ώστε να φέρετε επιτυχίες στην Ελλάδα, πράγμα που έχει ανάγκη χώρα μας, ώστε να καταλάβει ότι αυτός που στοχεύει, αυτός που παλεύει, αυτός που προσπαθεί, τελικά τα καταφέρνει».epilektoi 3

O Yφυπουργός Αθλητισμού μετά παρακολούθησε την προπόνηση των επίλεκτων αθλητών, η οποία είχε τη μορφή εξομοίωσης επίσημου αγώνα, με κανονισμούς και κριτές.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics