Breaking News
26 Ιουνίου 2020

ΣΙΔΝΕΪ. Αποφασισμένος να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια προκειμένου να επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στους αγώνες ράγκμπι, δηλώνει ο ομογενής πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ράγκμπι στην Αυστραλία (ARLC), Πήτερ Βλαντής (Peter V’landys), προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

 

Ειδικότερα, ο Πήτερ Βλαντής ξεκαθαρίζει, σε κάθε ευκαιρία, ότι τα γήπεδα θα πρέπει να ανοίξουν για το κοινό από τον Ιούλιο, με την επιστημονική κοινότητα να αντιδρά και να προειδοποιεί ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερα επικίνδυνη ιδέα.

«Για να το θέσω ξεκάθαρα, είναι μια επικίνδυνη και παράλογη ιδέα. Το NRL θα πρέπει να είναι ικανοποιημένο που μπορεί να επανέλθει σε αγωνιστική δραστηριότητα. Ομως είναι άδικο και σε καμία περίπτωση έξυπνο να θέσει σε κίνδυνο την υγεία των φιλάθλων» δήλωσε, εμφανώς ενοχλημένος, ο πρόεδρος του Αυστραλιανού Ιατρικού Συλλόγου, Τόνυ Μπαρτόνε (Tonny Bartone), σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Nine».

Οι δηλώσεις του Μπαρτόνε όχι μόνο δεν άλλαξαν την οπτική του Βλαντή, αλλά, αντιθέτως, μάλλον τον εξόργισαν, καθώς κατηγόρησε την επιτροπή των ειδικών ότι, ουσιαστικά, απέρριψε τις προτάσεις του χωρίς καν να τις εξετάσει σοβαρά και σε όλο τους το πρίσμα.

«Δεν είμαστε ούτε Ιταλία, ούτε Ισπανία. Είμαστε Αυστραλία», ανέφερε στην εκπομπή «Today» ο Πήτερ Βλαντής, κατηγορώντας τους ειδικούς ότι «δεν κοίταξαν καν την πρόταση, καταφεύγοντας στο κλισέ και τον φόβο».

«Θα περιμένουμε τις επόμενες δυο εβδομάδες για να δούμε πού θα έχει φτάσει το επίπεδο των κρουσμάτων, με την χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων. Πρέπει να δούμε τι θα συμβεί, εάν θα έχουμε νέα έξαρση ή η πτώση των κρουσμάτων θα συνεχιστεί. Αυτήν την στιγμή το ποσοστό είναι χαμηλότερο από 0,5% και κινείται σε αυτό το επίπεδο για τις τελευταίες 40 μέρες. Οταν σταματήσαμε να παίζουμε ήταν στο 25,5%», είπε ομογενής αθλητικός παράγοντας.

Καταλήγοντας, ο Βλαντής τόνισε ότι οι φίλαθλοι θα τηρούν αποστάσεις της τάξεως του 1,5 μέτρου, σημειώνοντας ότι σε ένα στάδιο 60.000 φιλάθλων θα προσέρχονται 10.000.
ekirikas.com/

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics