Breaking News
26 Σεπτεμβρίου 2020

Χάρισε στη νέα της ομάδα, Ανρέχτ, τον βαθμό της ισοπαλίας, μετά το 4-4 με την Τόστεντ


Νάντια Βελέντζα by Νάντια Βελέντζα  
Παπαδημητρίου: Ντεμπούτο με βαθμό για την νέα της ομάδα
Το πρωτάθλημα της 2ης εθνικής κατηγορίας γυναικών της Γερμανίας είναι ένα ακόμη, που έκανε πρεμιέρα για την περίοδο 2020-2021, από τα ευρωπαϊκά διασυλλογικά, στα οποία παίρνουν μέρος Έλληνες πρωταθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Θα υπάρχει κι εκεί ελληνικό ενδιαφέρον επειδή μετέχει για πρώτη
φορά η νεαρή Μαλαματένια Παπαδημητρίου. Η 16χρονη διεθνής φορά πλέον τη φανέλα της Ανρέχτ, την ενίσχυσε απόψε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τόστεντ και της χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς επικράτησε στο τελευταίο επί μέρους ματς διαμορφώνοντας το τελικό 4-4.

Στο ντεμπούτο της στην Μπουντεσλίγκα 2, από την οποία θ’ αποκομίσει σίγουρα πολύτιμες παραστάσεις, έδωσε δύο ατομικά παιχνίδια και γνώρισε και 1 ήττα. Εξάλλου, η 24χρονη αθλήτρια της εθνικής γυναικών Κωνσταντίνα Παρίδη, που επίσης γνωρίζει νέα εμπειρία στην Τσεχία, συνέβαλε σε δύο ακόμη θετικά αποτελέσματα της Ντόμπρε, τα οποία τη διατηρούν στην κορυφή της 1ης εθνικής κατηγορίας.

Ύστερα από κάποιες προπονήσεις στο νέο της περιβάλλον η Παπαδημητρίου άρχισε τις υποχρεώσεις της στη Μπουντεσλίγκα 2 με αντίπαλο την Τόστεντ. Το ματς της 1ης αγωνιστικής είχε σασπένς και πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Στο 8ο και τελευταίο ατομικό παιχνίδι η πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού νεανίδων και του απλού κορασίδων το 2019 κατέβαλλε τη Μία Γκρίεζελ με 3-2 και το 5ο σετ να λήγει 14-12! Νωρίτερα είχε ηττηθεί από τη Λότα Ρόουζ με 3-1. Το τελικό 4-4 έδωσε στις αντίπαλες ομάδες από 1 βαθμό.

Να θυμίζουμε ότι η αριστερόχειρας πρωταθλήτρια κάνει από το 2018 προπονήσεις στη Γερμανία, πέρσι αγωνίστηκε πρώτη φορά και σε διασυλλογικό πρωτάθλημα της χώρας και φέτος, παράλληλα με τους αγώνες στην ομάδα, που εδρεύει κοντά στο Ντόρτμουντ, θα μένει και μεγάλα χρονικά διαστήματα στη χώρα για προετοιμασία στο αθλητικό κέντρο της Κολωνίας.

Στην Τσεχία και τη Σούπερ κατηγορία των γυναικών, η Ντόμπρε της Παρίδη είχε κάνει ξεκίνημα με δύο νικηφόρα ματς νωρίτερα μέσα στο Σεπτέμβριο και το τελευταίο διήμερο προχώρησε με δύο ακόμη νίκες για να διατηρηθεί στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Η Ντόμπρε συνέτριψε χτες με 6-0 εντός έδρας την SKST Χοντονίν για την 3η αγωνιστική, ενώ σήμερα έκαμψε με 6-3, επίσης ως γηπεδούχος, την TJ Οστράβα KST για την 4η αγωνιστική. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας του διπλού γυναικών είχε συνολικά 4 νίκες, από 2 την Παρασκευή
και το Σάββατο, ενώ υπέστη και 1 ήττα στο σημερινό ματς.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics