Breaking News
30 Νοεμβρίου 2020

Η συγκέντρωση στο στόχο της και η σταθερότητα, το κλειδί για την Ολυμπιακή πρόκριση λέει ο προπονητής της Ζαν Μαρκ Φάντης
Βασίλης Γεωργιώτης

 

Ανείπωτη η χαρά της 20χρονης Κατερίνας Δίβαρη για την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στην κλάση RS:X της ιστιοπλοΐας.

Η αθλήτρια του ΝΑΟ Βάρης Βάρκιζας πέτυχε το στόχο της κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες στη Βιλαμούρα της Πορτογαλίας και ανταπεξήλθε επιτυχώς παρά τη μεγάλη πίεση του αγώνα και το νεαρό της ηλικίας της:

«Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια με δύσκολες συνθήκες λόγω και της πανδημίας. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Ούτε μπορώ να περιγράψω ακριβώς τα συναισθήματά μου.

Η χαρά που αισθάνομαι είναι τόσο μεγάλη. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, τη μητέρα μου που ήταν συνεχώς δίπλα μου, τον πατέρα μου που με καθοδηγούσε από το σπίτι, την Ομοσπονδία, τον όμιλό μου, την ΕΟΕ και όσους πίστευαν και πιστεύουν σε εμένα.

Είναι τιμή μου που θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο», δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοπονδίας η Κατερίνα Δίβαρη.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της, Ζαν Μαρκ Φάντης, είπε:

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας με όλες τις καιρικές συνθήκες. Η αποστολή της Κατερίνας δεν ήταν εύκολη, διότι οι περισσότερες αθλήτριες ταξιδεύουν συχνά κι έχουν μεγαλύτερη εμπειρία. Η Κατερίνα, όμως, τα κατάφερε μια χαρά.

Είχε έρθει πιο νωρίς στη Πορτογαλία για να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα και βρισκόταν σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση.

Έχει έλλειψη από αγώνες με τη συμμετοχή μεγάλου στόλου. Σε υψηλό επίπεδο μετράνε πολύ οι στόλοι. Η Κατερίνα ήταν συγκεντρωμένη στον στόχο της, είχε σταθερότητα και γρήγορα πήρε διαφορά. Όλα πήγαν πρίμα».

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες της

2016 Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεότητας RS:X στην Κύπρο

2016 Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεότητας Techno στην Ιταλία

2017 Αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεότητας Techno 293 Plus στη Γαλλία

2018 Αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεότητας Techno 293 Plus στην Ιταλία

2018 Πέμπτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας Techno 293 Plus στην Αργεντινή

2020 Αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα RS:X στην Πορτογαλία
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics