Breaking News
01 Δεκεμβρίου 2020

Ποιος ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε για τον ΟΦΗ τoν Νοεμβρίο; Η ΠΑΕ καλεί τον κόσμο ν΄αποφασίσει!  

 

Αναλυτικά:  
Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 σου δίνει τη δυνατότητα να αναδείξεις με την ψήφο σου τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της ομάδας κάθε μήνα και συγχρόνως να κερδίσεις ένα T-shirt από την νέα συλλογή του ΟΦΗ. 

Μπες στο www.oficretefc.com, στην ενότητα «Player of the Month» και ψήφισε τον ποδοσφαιριστή που πιστεύεις ότι ξεχώρισε με την απόδοσή του στους αγώνες με Α.Ε.Κ., Ολυμπιακό, Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα τον μήνα Νοέμβριο. 

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ίσως είσαι εσύ ο τυχερός ο οποίος, μετά από κλήρωση, θα κάνει δικό του ένα T-shirt από την νέα συλλογή του ΟΦΗ. 

Η διαδικασία της ψηφοφορίας για τους αγώνες του Νοεμβρίου θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 07 Δεκεμβρίου 2020. Ο νικητής, μεταξύ των συμμετεχόντων, ο οποίος θα προκύψει έπειτα από κλήρωση, θα ανακοινωθεί την Τρίτη 08/12, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα και τα social media της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics