Breaking News
22 Ιουλίου 2021

Οι «μελανόλευκοι» θα καλύψουν από το επίσημο κανάλι στο Youtube την 4η φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας απέναντι στον βελγικό σύλλογο.


Τη δυνατότητα στους φίλους του ΟΦΗ να παρακολουθήσουν ζωντανά τη φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου (24/07, 18.00) απέναντι στη Βέστερλο δίνει η ΠΑΕ. Όπως ανακοινώθηκε:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 παρέχει, για μια ακόμη φορά, τη δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας μας να παρακολουθήσουν μέσω LIVE Streaming άλλη μια από τις φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσει ο ΟΦΗ, στο πλαίσιο του βασικού σταδίου προετοιμασίας του που διεξάγεται στην Ολλανδία.

Το Σάββατο 24/7, στις 18:00 (ώρα Ελλάδας) δείτε σε απευθείας μετάδοση τον τέταρτο φιλικό αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Westerlo, που θα διεξαχθεί στην έδρα της βελγικής ομάδας, το γήπεδο Het Kuipje, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα, www.oficretefc.com και το επίσημο κανάλι της ομάδας στο YouTube».

sdna.gr
Διαβάστε επίσης:

 Σήμερα 22 Ιουλίου γιορτάζουν

 

 

Ταεκβοντό -Φανή Τζέλη – Τόκιο 2020: Έμαθε αντίπαλο στον πρώτο γύρο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics