Breaking News
19 Σεπτεμβρίου 2022

ΟΦΗ: Ήρθε να υπογράψει και να φύγει, αλλά έκανε ντεμπούτο ο Μπιφουμά

 

Ο Τιεβί Μπιφουμά πήρε τα πρώτα λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα του ΟΦΗ, κάτι που και ο ίδιος δεν περίμενε.

Μια από τις μεταγραφές των τελευταίων ημερών στον ΟΦΗ ήταν και ο Τιεβί Μπιφουμά. Ο Κονγκολέζος άσος έφτασε στην Κρήτη την Πέμπτη για τις υπογραφές και την Παρασκευή ανακοινώθηκε.

Ωστόσο, ο παίκτης δεν περίμενε πως θα αγωνιστεί στο ματς των Κρητικών με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, θεωρούσε ότι μετά τις υπογραφές θα φύγει και πάλι, προκειμένου να ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα του Κονγκό, με την οποία έχει υποχρεώσεις.

Γι’ αυτό και ο Μπιφουμά δεν είχε πάρει βαλίτσα με ρούχα μαζί του για μόνιμη εγκατάσταση. Ωστόσο ο Νίκος Νιόπλιας γνωρίζοντας τις ανάγκες της ομάδας του ζήτησε να μείνει και να βοηθήσει στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο 30χρονος εξτρέμ το δέχτηκε με χαρά, και χρειάστηκε να πάει για ψώνια και να αγοράσει ρούχα για να μείνει ως την Κυριακή.

Την περιπέτεια του Μπιφουμά αποκάλυψε ο Νίκος Νιόπλιας στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για τους νέους παίχτες θα ήθελα να τους είχα στον βόλο στο τουρνουά και όχι τώρα, ο ένας έκανε πριν 2 μέρες ο άλλος πριν τρεις μέρες. Ήρθε χωρίς ρούχα ο Μπιφουμά, τον κρατήσαμε και πήγε και αγόρασε ρούχα και παπούτσια για να παίξει και έπαιξε δέκα λεπτά, ήρθε για να υπογράψει και να φύγει στην εθνική, αλλά εμείς τον κρατήσαμε, είναι ωραίο αυτό και τον ευχαριστούμε, τον είχαμε σαν στόχο αλλά η μεταγραφή του έγινε τη τελευταία ημέρα».
onsports.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλα τα ζώδια 18/09

 

 

 

 

Η Ισπανία, στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Ευρωμπάσκετ του Βερολίνου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics