Breaking News
21 Ιανουαρίου 2023

Ικανοποιημένος ήταν ο προπονητής του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας, για τη νίκη (1-0) επί του Αστέρα Τρίπολης.

 

Νταμπράουσκας: «Παίξαμε σαν μεγάλη ομάδα…»
Χαρούμενος για την εμφάνιση των παικτών του και τη νίκη με 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας. Μετά το παιχνίδι, είπε:

«Πρώτα από όλα είμαι πολύ χαρούμενος για τους οπαδούς και τους παίκτες γιατί περιμέναμε καιρό για αυτή τη νίκη. Παίξαμε σαν μεγάλη ομάδα και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.


Δεν ξεκινήσαμε το ματς όπως θέλαμε. Αλλά, στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε υπομονή, την κατοχή και τον ρυθμό και για αυτό φτάσαμε στη νίκη.

 Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Περέα γιατί στα προηγούμενα παιχνίδια είχε επίσης ευκαιρίες αλλά σήμερα κατάφερε και σκόραρε».
fosonline.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σήμερα 21 Ιανουαρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου της Α1 ΕΠΣΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics