Breaking News
25 Ιανουαρίου 2023

Ο ΟΦΗ πήρε μια σπουδαία από κάθε άποψη νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης το προηγούμενο Σάββατο στο "Θ. Βαρδινογιάννης".

Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος του αγώνα Λουίς Περέα μίλησε στο Crete2day για την παρουσία του στην ομάδα και την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Ο ΟΦΗ πήρε μια σπουδαία από κάθε άποψη νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης το προηγούμενο Σάββατο στο "Θ. Βαρδινογιάννης". Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος του αγώνα Λουίς Περέα μίλησε στο Crete2day για την παρουσία του στην ομάδα και την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. 

Αναλυτικά:


-Είσαι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο στον ΟΦΗ το τελευταίο διάστημα. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είχες δοκάρι στις καθυστερήσεις του αγώνα, και απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης περίπου στο ίδιο χρονικό σημείο κατάφερες να σκοράρεις.
«Ήμουν λίγο απογοητευμένος μετά τις ευκαιρίες που είχα στα τελευταία λεπτά των αγώνων με Βόλο και ΠΑΟΚ, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι συνέχισα να προπονούμαι, να προσπαθώ και να είμαι συγκεντρωμένος στο επόμενο παιχνίδι. Τελικά κατάφερα να σκοράρω απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης»
-Είναι και θέμα προσωπικότητας. Φαίνεται ότι δεν σε παίρνει από κάτω, επιβάλλεσαι στις συνθήκες, ξεπερνώντας τις δυσκολίες και γίνεσαι αυτός που δίνει τη νίκη στην ομάδα. Αναφέρθηκε και ο Νταμπράουσκας σε αυτό.


«Υπάρχουν κάποιες φορές για εμάς τους ποδοσφαιριστές που επειδή χάνουμε ευκαιρίες είναι εύκολο να έρθει η απογοήτευση. Το μόνο που μπορείς να κάνεις σε αυτήν την περίπτωση είναι να συνεχίζεις να πιστεύεις στον εαυτό σου. Αν στο παιχνίδι με τον Αστέρα, σκεφτόμουν τις δύο ευκαιρίες που είχα χάσει στα τελευταία λεπτά των αγώνων με τον Βόλο και τον ΠΑΟΚ πιθανότατα δεν θα είχα καταφέρει να σκοράρω. Είχα θετική σκέψη. Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα, τα κατάφερα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Στα τελευταία παιχνίδια μπήκα στα τελευταία λεπτά και προσπάθησα να δώσω δύναμη. Πάντα προσπαθώ να δίνω το καλύτερο. Είτε αυτό σημαίνει να βάλω γκολ, είτε να βοηθήσω στην άμυνα. Οπουδήποτε χρειάζεται»
-Στο δεύτερο γύρο βλέπουμε έναν ΟΦΗ εντελώς διαφορετικό προς το καλύτερο. Στα έξι παιχνίδια που έχει δώσει συμπεριλαμβανομένου και του πρώτου στο οποίο είχε γνωρίσει την ήττα με τον Ατρόμητο, παρουσιάζει σιγουριά, και πατάει γερά στο γήπεδο. Να ακούσουμε και τη δική σου εξήγηση για αυτή την μεταμόρφωση της ομάδας
«Οι φιλικοί αγώνες που δώσαμε κατά τη διάρκεια της διακοπής μας έδωσαν την ευκαιρία και το χρόνο για να δουλέψουμε με τον προπονητή, και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Αυτό το στοιχείο έκανε τη διαφορά. Όλοι οι παίκτες είναι περισσότερο συγκεντρωμένοι και έχουν γίνει πιο ανταγωνιστικοί. Το να υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός στην ομάδα είναι καλό για όλους. Ο προπονητής μας έδωσε κατευθύνσεις. Είδαμε video και εντοπίσαμε τα λάθη μας. Δουλέψαμε πάνω σε αυτά»
-Πόσο σπουδαιολογείς τις εκτός έδρας ισοπαλίες απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Τι ρόλο έπαιξαν στην πορεία ανάκαμψης της ομάδας;
«Ήταν πολύ σημαντικές. Τέτοια αποτελέσματα μας βοηθάνε να συγκεντρωθούμε και μας δίνουν την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο»
-Στη Λεωφόρο είδαμε «σκυμμένα» κεφάλια. Αυτό παραπέμπει σε μια ομάδα που θα έπρεπε να βρίσκεται ψηλότερα στη βαθμολογία
«Αυτή είναι η νοοτροπία που έχουμε. Παρά το ότι παίζαμε με παίκτη λιγότερο από το ξεκίνημα του παιχνιδιού θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει τον Παναθηναϊκό στην έδρα του»
-Πιστεύεις ότι το θέμα της παραμονής στην κατηγορία μένει πίσω οριστικά, και ο στόχος πλέον πρέπει να είναι η καλύτερη δυνατή πορεία στο πρωτάθλημα;
«Όλοι βλέπουν ότι η ομάδα πηγαίνει καλύτερα, όμως εμείς κοιτάζουμε μόνο το παρόν. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι και στοχεύουμε να κάνουμε ότι καλύτερο απέναντι στον Ολυμπιακό»
-Τι μπορούμε να πούμε για αυτό το παιχνίδι;
«Θα πάμε να δώσουμε αυτόν τον αγώνα με την νοοτροπία και την αυτοπεποίθηση που έχουμε αποκτήσει στα τελευταία παιχνίδια. Ότι μπορούμε δηλαδή να νικήσουμε κάθε αντίπαλο. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι»
-Υπάρχει επίσης μια σημαντική πρόοδο στον αμυντικό τομέα. Ο ΟΦΗ δεν έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Δεν είναι μικρό πράγμα για μια ομάδα που στον πρώτο γύρο συνήθιζε να «κυνηγάει» στο σκορ τους αντιπάλους της.
«Μετά τη διακοπή αλλάξαμε σχηματισμό, και η ομάδα είναι καλύτερη τακτικά. Με καλύτερη αμυντική λειτουργία. Αυτός είναι ο βασικός λόγος»
-Είσαι 26 ετών. Σε μια απολύτως παραγωγική ηλικία. Μίλησε μας για τους προσωπικούς σου στόχους.
«Αυτό που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής και να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Για το μέλλον δεν ξέρω. Είμαι δανεικός στον ΟΦΗ.
Για το μέλλον το πιο σημαντικό για μένα είναι να βρεθώ σε μια κατάσταση που θα μπορώ να ισορροπήσω την ευτυχία και την εξέλιξη μου ως ποδοσφαιριστής»
-Είσαι δανεικός για ένα χρόνο από την Λεγανές. Τι «σταθμός» στην καριέρα σου θέλεις να αποτελέσει ο ΟΦΗ;
«Θέλω να αγωνίζομαι όσο μπορώ περισσότερο. Η ομάδα έχει καλές εμφανίσεις, βρίσκεται σε μια καλή κατάσταση και αυτό είναι καλό για όλους.
Είναι μια πρόκληση για μένα το να παίζω σε ένα πρωτάθλημα μακριά από τη χώρα μου. Είμαι ευχαριστημένος από την εξέλιξη που έχω εδώ»
-Ποια ομάδα βλέπεις να παίρνει το πρωτάθλημα;
«Δεν ξέρω. Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο. Ο Παναθηναϊκός δεν κερδίζει πλέον όλα τα παιχνίδια αλλά παραμένει πρώτος. Όλα μπορούν να γίνουν»
-Στην Ισπανία;
«Αυτή τη στιγμή η Μπαρτσελόνα είναι στην κορυφή. Θα κριθεί ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ. Είναι οι δύο ομάδες που κάνουν τη διαφορά»
-Ποια υποστηρίζεις.
«Τη Ρεάλ. Είμαι από τη Μαδρίτη»
-Ο προπονητής του προσεχούς αντιπάλου σας, του Ολυμπιακού είναι ένα σύμβολο της Ρεάλ.
«Σέβομαι πολύ τον Μίτσελ για την καριέρα του και την πορεία του ως παίκτη στην Ισπανία και τη Ρεάλ, αλλά και σαν προπονητή»
-Πως περνάς στην Κρήτη;
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Οι άνθρωποι είναι πολύ ευγενικοί. Μου αρέσει το φαγητό και ο καιρός. Η οικογένεια μου που είχε έρθει εδώ για διακοπές τα Χριστούγεννα μου είπε το ίδιο»
-Τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος του ΟΦΗ για τη συνέχεια από την πορεία της ομάδας;
«Το πιο σημαντικό είναι ότι οι φίλαθλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι θα τα δώσουμε όλα στα επόμενα παιχνίδια, με στόχο την καλύτερη δυνατή απόδοση. Είμαστε σε μια καλή στιγμή και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι»

Crete2day

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 4 ΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΛΑΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ 24/01/2023

 

 

 

 

 

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων, θα γίνει στις 26-28/05

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics