Breaking News
03 Μαρτίου 2018

Ο Πλατανιάς έχασε κάθε ελπίδα για παραμονή στη Σούπερ Λίγκα μετά την ήττα του στα Χανιά από τη Λαμία  με 2-1.

 

Η Λαμία με αυτογκόλ του Στάμου (62') και ένα γκολ του Μπλάζιτς (78') πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο ματς, ο Πλατανιάς μείωσε με τον Ενσικουλού (85' πεν.) αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τίποτα από την αναμέτρηση και μοιάζει να μετρά αντίστροφα για τον υποβιβασμό του και μαθηματικά. Στο -9 από την σωτηρία πλέον ο Πλατανιάς

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Πλιάτσικας, Ουντότζι (51' Στόιτσεφ), Κασάλιτσα, Καρυπίδης, Στάμου, Μάλσα, Δημούτσος, Ουές (80' Γκρζέλτσακ), Νίλι, Ενσικουλού.
Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Μπεν Τζεμιά (22' Ακόστα), Αναστασόπουλος, Μπούντνικ (68' Τσούκαλος), Πίτι, Βάντερσον (81' Καραγιάννης).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics