Breaking News
13 Αυγούστου 2018

Τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο τουρνουά της Οστάνδης, 3η χρονιά με θέση στο βάθρο των νικητών για τους αδερφούς Κωνσταντινόπουλους. Ο Γιώργος και ο Κωνσταντίνος, οι σταθεροί πρωταθλητές Ελλάδας του διπλού ανδρών κατά την τελευταία τριετία, επισκέφτηκαν και φέτος τη βελγική πόλη για να πάρουν μέρος στο καθιερωμένο event και αμέσως μετά στο διεθνές καμπ προετοιμασίας.

Το τουρνουά έγινε χτες και κατάφεραν να πάρουν την 3η θέση στο διπλό ανδρών. Πέρσι ήταν 2οι στο ίδιο αγώνισμα, ενώ το 2016 ο Γιώργος είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο με ξένο συμπαίκτη. Ειδικά για φέτος πρέπει να σημειωθεί ότι ο βαθμός δυσκολίας ήταν μεγαλύτερος διότι ο Γιώργος προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό στο χέρι και μόλις δέκα ημέρες έχουν περάσει από τη στιγμή που άρχισε ξανά προπονήσεις. Στο απλό οι αθλητές του Παναθηναϊκού αποκλείστηκαν στον γύρο των «16». Η αθλητική εκδήλωση διοργανώνεται από τη βελγική ομοσπονδία. Από σήμερα διεξάγεται στο ίδιο μέρος η συγκέντρωση προετοιμασίας. Θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή κι εκτός από Βέλγους διεθνείς μετέχουν κι άλλοι πολύ αξιόλογοι αθλητές από την Ευρώπη.

Οι συμμετέχοντες στο τουρνουά χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες. Οι Κωνσταντινόπουλοι ήταν στην Α. Ενδεικτικό του υψηλού αγωνιστικού επιπέδου είναι το γεγονός ότι οι δύο πρώτοι από την Α κατηγορία εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους στο Οστάνδη Masters, το οποίο είναι με προσκλήσεις και ακολουθεί μαζί με 6 τοπ αθλητές. Στο διπλό το ταμπλό για την Α κατηγορία άρχισε από την 8άδα. Οι Κωνσταντινόπουλοι νίκησαν με 3-2 σετ τους Μαρκ Κλοσέ και Ζαν Γκρεγκουαρ από το Βέλγιο και τη Γαλλία αντίστοιχα. Μπήκαν στα ημιτελικά κι εκεί έχασαν με 3-1 από τους Βέλγους Μάρτιν Αλέγκρο και Ρόμπιν Ντεβός. Οι τελευταίοι έφτασαν αργότερα και στην πρωτιά (νίκησαν τον Βέλγο Σεντρίκ Νούτινκ και τον Ουκρανό Κου Λέι).

Το νοκ άουτ σύστημα εφαρμόστηκε από την αρχή και στο απλό της Α κατηγορίας. Είχε ταμπλό των «64». Ο 25χρονος Γιώργος και ο 24χρονος Κωνσταντίνος σημείωσαν από δύο νίκες και προχώρησαν στη 16άδα. Ο πρώτος κατέβαλλε δύο Βέλγους αθλητές με 3-0 και 3-1 σετ κατά σειρά και ο δεύτερος έναν Ιταλό κι έναν Βέλγο με 3-0 σετ. Στον 3ο γύρο ο Γ. Κωνσταντινόπουλος αποκλείστηκε από τον Βέλγο Μερσιέζ με 3-0 σετ και ο Κ. Κωνσταντινόπουλος από τον Γάλλο Γκρεγκουάρ με 3-1. Τόσο για τον Κωνσταντίνο βέβαια, που είναι σήμερα πρωταθλητής Ελλάδας και στο απλό ανδρών, όσο και για τον Γιώργο, ο οποίος επανήλθε στις προπονήσεις στις 2 Αυγούστου, ήταν τα πρώτα ματς στη σεζόν και δεν προσφέρονται για ουσιώδη συμπεράσματα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics