Breaking News
16 Νοεμβρίου 2018


Την Τρίτη (20/11) οι μάχες των εθνικών ομάδων Ανδρών και Γυναικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομαδικού.

 


Στην δράση επιστρέφουν την επόμενη εβδομάδα οι εθνικές ομάδας Πινγκ Πονγκ Ανδρών-Γυναικών της Ελλάδος.

Στο 6ο γκρουπ του επιπέδου 1 του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομαδικού 2019 το συγκρότημα των ανδρών θα ολοκληρώσει τους αγώνες του την προσεχή Τρίτη (20/11) στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας όταν θα υποδεχτεί τη Ρωσία (ώρα έναρξης 19:00). Έχει εξασφαλισμένη πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αλλά επιζητά τη νίκη για να πάρει την πρωτιά στο γκρουπ.

Το συγκρότημα των γυναικών βρίσκεται στο επίπεδο B των προκριματικών και για την 5η αγωνιστική του 3ου γκρουπ αντιμετωπίζει, επίσης την Τρίτη, την Αγγλία εκτός έδρας. Επιδιώκει να τερματίσει στην πρώτη δυάδα ώστε να περάσει στο στάδιο 2 των προκριματικών και να κυνηγήσει εκεί την πρόκριση στην τελική φάση της Γαλλίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Γκίλιγχαμ και θ’ αρχίσει στις 20:00 (18:00 τοπική).

Το τιμ των ομοσπονδιακών προπονητών ανακοίνωσε τους αθλητές και τις αθλήτριες, που έχει στα πλάνα του για τα δύο ματς. Για τον τελευταίο αγώνα της εθνικής ανδρών στα προκριματικά ο Κώστας Βατσακλής επέλεξε τον Παναγιώτη Γκιώνη (νούμερο 20 στην Ευρώπη αυτόν τον μήνα), τον Γιάννη Σγουρόπουλο (Νο 134), τον Τάσο Ρηνιώτη (Νο 131) και τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο (Νο 463). Έπειτα από πολλά χρόνια θα είναι χτυπητή στο Σ.Ε.Φ. η απουσία του Κώστα Παπαγεωργίου, ο οποίος τον περασμένο Μάιο… κρέμασε το αθλητικό του δελτίο.
Στην εθνική γυναικών ο Κωνσταντίνος Κωστόπουλος επέλεξε για την αναμέτρηση με την Αγγλία την Κατερίνα Τόλιου (νούμερο 62 στην τρέχουσα ευρωπαϊκή κατάταξη), τη Γεωργία Ζαβιτσάνου (Νο 195) και την Κωνσταντίνα Παρίδη (Νο 197). Στη βαθμολογία η εθνική μας είναι στη 2η θέση με 3 βαθμούς κι έχει ένα ματς λιγότερο από την αήττητη Αγγλία, αλλά και τη Νορβηγία.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics