Breaking News
21 Απριλίου 2019

Με το Απόλλων Λάρισας-Πλατανιάς ανοίγει η αυλαία της 29ης αγωνιστικής

 

Η αναμέτρηση Απόλλων Λάρισας-Πλατανιάς, που θα γίνει στη Φιλιππούπολη για την 29η αγωνιστική της Football League, θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα που θα τερματίσει στην δεύτερη θέση και θα διεκδικήσει την άνοδο στο μπαράζ με τον 13ο της Super League.

Οι Κρήτες έχουν την ευκαιρία να επικρατήσουν στην Λάρισα και να -ουσιαστικά- εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στο μπαράζ, δεδομένου ότι θα αποκτήσουν διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον Απόλλωνα, μία αγωνιστική πριν το τέλος της διοργάνωσης. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι, με νίκη θα αφήσουν τον Πλατανιά σε απόσταση δύο βαθμών και με νίκη στην Κρήτη επί του Ηροδότου την τελευταία αγωνιστική θα παίξουν στο μπαράζ ανόδου.

Παράλληλα, δύσκολα θα διεξαχθεί το παιχνίδι Σπάρτη-Απόλλων Πόντου, με την ομάδα της Καλαμαριάς να ταξιδεύει στη Λακωνία, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν έχουν τον απαιτούμενο αριθμό παικτών να αγωνιστούν.


Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής:

Κυριακή 21 Απριλίου

15:00 Σπάρτη-Απόλλων Πόντου
15:00 Απόλλων Λάρισας-Πλατανιάς (ΕΡΤ 3)

Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου

15:00 Αιγινιακός-Κέρκυρα
15:00 ΑΟΧ Κισσαμικός-Δόξα Δράμας
15:00 Παναχαϊκή-Ηρόδοτος
15:00 Εργοτέλης-Καραϊσκάκης Άρτας
15:00 Ηρακλής-Βόλος
Τρίκαλα-Αήττητος Σπάτων 3-0 α.α.

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics