Breaking News
16 Ιουνίου 2019

Μία μεγάλη γιορτή τοξοβολίας, με αγώνες επίδειξης, δώρα, happening και εκπλήξεις, αλλά και δωρεάν μαθήματα, διοργανώνει την Κυριακή στις 11:00, στο ΟΑΚΑ η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας.

 




Αυτό, μέσω της Κεντρικής Επιτροπής Ανάπτυξης Τοξοβολίας (ΚΕΑΤ) και σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία στο Ανοιχτό Ολυμπιακό Προπονητήριο Τοξοβολίας «Ευαγγελία Α. Ψάρρα» στο ΟΑΚΑ ν’ απολαύσει ψυχαγωγικές δραστηριότητες με επίκεντρο την τοξοβολία, να συμμετάσχει σε διαδραστικά παιχνίδια και να γνωρίσουν το άθλημα συμμετέχοντας ενεργά με την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών και εκπαιδευτών. Εκτός από την δραστηριότητα της τοξοβολίας, θα υπάρχουν για τους μικρούς φίλους και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες με εξειδικευμένους εμψυχωτές.

Παράλληλα, όλοι θεατές θα έχουν δωρεάν μάθημα τοξοβολίας, αλλά και καπελάκι για τον ήλιο, ενώ θα μπουν και στην κλήρωση για πολύ όμορφα δώρα.

Είναι η μεγάλη ευκαιρία για όλον τον κόσμο να έρθει σε επαφή με την τοξοβολία και να μυηθεί στα μυστικά ενός όμορφου και ψυχαγωγικού αθλήματος, που είναι προσιτό σε όλες τις ηλικίες.

Παράλληλα με τις δραστηριότητες αυτές, οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν και αναπτυξιακό αγώνα όλων των κατηγοριών τόξου, που θα διεξάγεται στον ίδιο χώρο με την εκδήλωση, με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 100 αθλητών όλων των ηλικιών.


Το πρόγραμμα των αγώνων:
09:00 – 09:45 Έλεγχος εξοπλισμού
09:45 – 10:15 Δοκιμαστικές βολές (2 6άδες)
10:15 – 11:45 Γύρος κατάταξης Β΄ΒΑΡΔΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ 30μ. Α-Γ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΞΩΝ
11:45 – 12:30 Έλεγχος εξοπλισμού
12:30 – 13:00 Δοκιμαστικές βολές (2 6άδες)
13:00 – 14:30 Γύρος κατάταξης

sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics