Breaking News
19 Ιουνίου 2019

Μία ακόμα σημαντική διεθνής διάκριση ήρθε για την ξιφομάχο του Παναθηναϊκού Δέσποινα Γεωργιάδου η οποία κατέλαβε την έβδομη τιμητική θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Ντίσελντορφ.

 

Η «πράσινη» πρωταθλήτρια πέρασε από τον όμιλο της με τέσσερις νίκες και δύο ήττες καθώς κατάφερε αν λυγίσει τις Βλαϊκοβιτς (Σερβία), Κόζατσουκ (Πολωνία), Ίτσκοβιτς (Αγγλία) και Κόζε (Τουρκία) ενώ έχασε από τις Αντρέγεβα (Μπελαρούς) και Μπρουνέτ (Γαλλία).

Στην φάση των 64 πήρε τη νίκη-πρόκριση απέναντι στην γερμανίδα Αν Κίντλερ με 15-12 ενώ στην φάση των 32 κατάφερε και επικράτησε της γαλλίδας Σεσίλια Μπέρντερ με 15-9.

Στην φάση των 16 νίκησε στον ελληνικό εμφύλιο» την Δώρα Γκουντουρά με 15-9 για να λυγίσει στην προημιτελική φάση από τη γαλλίδα Μανόν Μπρουνέτ με 15-6 η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο της διοργάνωσης.
leoforos.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics