Breaking News
17 Ιουλίου 2017

Τον τίτλο του πρωταθλητή στην Α2 πόλο των ανδρών κατέκτησε ο Απόλλων Σμύρνης ο οποίος επιβλήθηκε με 11-5 επί του ΟΦΗ.


Ο Απόλλων Σμύρνης κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στην Α2 Ανδρών της υδατοσφαίρισης καθώς επιβλήθηκε στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος, σήμερα Κυριακή (16/7) το απόγευμα, στο κολυμβητήριο του Αλίμου, με 11-5 του ΟΦΗ και αμφότεροι αποθεώθηκαν από τον κόσμο που κατέκλυσε τις εξέδρες.

Οι δύο ομάδες είχαν εξασφαλίσει την άνοδο στην Α1 Ανδρών από την περίοδο 2017-2018.

Έτσι, το μόνο που διακυβεύονταν ήταν ο τίτλος του πρωταθλητή. Ο Απόλλων μπήκε καλύτερα στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί με 4-0 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να μειώσει σε 6-3. Στο τέταρτο οκτάλεπτο όμως οι πολίστες του Γιάννη Κατρουτζανάκη πάτησαν εκ νέου το πόδι στο γκάζι και τελείωσαν το ματς παίρνοντας τη νίκη με 11-5.

Πρώτος σκόρερ για τον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν ο Πάνος Λάζαρης με τρία γκολ, ενώ οι Δερμιτζάκης, Μαυρωτάς και Μητρόπουλος είχαν από δύο. Στην αντίπερα όχθη για την ομάδα του Μάκη Βολτυράκη ο Κλήμος είχε δύο τέρματα.

Τις απονομές έκανε το μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ Άννα Μαρκοπούλου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΟΦΗ 11-5

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 1-1, 1-2, 5-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Ρέππας, Μαυρωτάς Λ. 2. Μητρόπουλος 2, Ματαράγκας, Γερακούδης, Τσίκλος, Παπαδόπουλος Γ. 1, Λάζαρης 3, Δερμιτζάκης Χρ. 2, Αφρουδάκης Ζ. 1, Ψαρρέας, Χατζηστεφάνου, Μιχαλόπουλος, Γκίρης, Γκαράνης.

ΟΦΗ (Μάκης Βολτυράκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου 1, Κόκκινος, Ιερωνυμάκης 1, Βασιλάκης, Γεωργόπουλος 1, Σπυριδάκης, Κιαμούρης, Λεονταράκης, Κλήμος 2, Σπαγουλάκης, Γιγουρτάκης, Καβουσανός, Βαλσάμος, Κλάδος.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics