Breaking News
01 Σεπτεμβρίου 2017

Φανταστείτε την έκπληξη ενός Πορτογάλου, να παρακολουθεί την προπόνηση του 11χρονου παιδιού του στις ακαδημίες της Μπενφίκα και ξαφνικά να εμφανιστεί δίπλα του η Μαντόνα!  

Η διάσημη σταρ της ποπ διαμένει πλέον μόνιμα στη Λισαβόνα και ένας από τους γιούς της αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής των «Αετών»! Πρόκειται για τον 11χρονο Ντέιβιντ Μπάντα, ένα από τα τέσσερα παιδιά που υϊοθέτησε η Μαντόνα από το Μαλάουϊ. Οταν ξεκινήσει η σχολική χρονιά τα παιδιά θα πηγαίνουν στο γαλλικό λύκειο της Λισαβόνας. Προς το παρόν η Αμερικανή «ιέρεια» του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος διαμένει σε ξενοδοχείο, καθώς αγόρασε παραδοσιακή έπαυλη αξίας 7,5εκ. ευρώ του 19ου αιώνα στο χωριό Σίντρα. Χρειάζονται περίπου έξι μήνες για να ολοκληρωθούν τα έργα ανακαίνισης στην έπαυλη του 19ου αιώνα που βρίσκεται 30 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πρωτεύουσας. Ακριβώς αντίθετα, στα νότια προάστεια της Λισαβόνας βρίσκεται το προπονητικό κέντρο της Μπενφίκα, στη Σεϊσάλ. Πρόβλημα οι αποστάσεις για την 59χρονη Μαντόνα, που «Δεν είναι πια τουρίστρια, αλλά κάτοικος Λισαβόνας» όπως αναφέρει ο τοπικός Τύπος.
amna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics