Breaking News
06 Σεπτεμβρίου 2017

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η εθνική Νέων και πέτυχε ευρεία νίκη με σκορ 5-0 επί της αντίστοιχης της Λετονίας σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που έγινε στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Τα γκολ για την εθνική πέτυχαν κατά σειρά οι Εμμανουηλίδης στο 30ο λεπτό, Τριμμάτης στο 35ο λεπτό, δύο γκολ πέτυχε στη συνέχεια ο Τζοβάρας στο 66ο και 72ο λεπτό ενώ το αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 79ο λεπτό ο Κωστανάσιος.
Ελλάδα: Κίναλης- Γαλούπης (74' Παπάζογλου), Μπαξεβάνος (74' Ζήσης), Μπούσης (57' Δημητρίου), Τζοβάρας (74' Γιούσης), Καμπέτσης, Πέιος (57' Νταλακούρας), Τριμμάτης, Ξενιτίδης (57' Χατζηδίμπας), Εμμανουηλίδης (57' Κωστανάσιος), Πετράκης (74' Τάμπας).
amna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics