Breaking News
07 Σεπτεμβρίου 2017

Στις 17 Οκτωβρίου θα γνωστοποιηθούν τα ζευγάρια που μέσω των αγώνων μπαράζ θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου 2018.


Την ημέρα εκείνη, στις 15:00 (ώρα Ελλάδας) θα διεξαχθεί η κλήρωση των play off της ευρωπαϊκής ζώνης, από τις οποίες θα προκύψουν οι τέσσερις τελευταίες ομάδες που θα συμπληρώσουν τις 32 των τελικών του Μουντιάλ της Ρωσίας.
Οι προκριματικοί της διοργάνωσης ολοκληρώνονται στις 10/10, με τις ομάδες που θα πάρουν την πρώτη θέση των 9 γκρουπ να προκρίνονται απευθείας και οι 8 καλύτερες δεύτερες (θα αποκλειστεί η χειρότερη από τους 9 ομίλους) θα μπουν στην κληρωτίδα της FIFA για να προκύψουν τα τέσσερα ζευγάρια των play off.
Οι ομάδες θα χωριστούν σε ισχυρούς και αδύναμους, με βάση τη θέση τους στην κατάταξη της FIFA, που θα έχει δημοσιευτεί μία ημέρα νωρίτερα.
Οι αγώνες μπαράζ θα είναι διπλοί και θα διεξαχθούν το διάστημα 9-14 Νοεμβρίου.
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics