Breaking News
13 Οκτωβρίου 2017

Το Euro 2017 (3-10 Οκτωβρίου) στην Τουρκία ήταν η πρώτη μεγάλη διεθνής διοργάνωση που συμμετείχε η Εθνική Ελλάδας Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων Αθλητών.

Τρεις ημέρες αργότερα, την Παρασκευή (13/10, 19:00), οι διεθνείς παίζουν μπάλα με τους αθλητικούς συντάκτες της «Pressing Team» στο Πειρατικό Mini Soccer 5X5 στο Περιστέρι. Η επιλογή του γηπέδου δεν είναι τυχαία, αφού παραπέμπει στο «Πειρατικό» της εθνικής που άλωσε την Ευρώπη, στη Πορτογαλία, το 2004! Σε έναν αγώνα διαφορετικό, η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων και οι αθλητικοί συντάκτες στέλνουν μήνυμα πως ο αθλητισμός είναι δικαίωμα όλων με μότο: «Να διώξουμε μακριά κάθε είδους κοινωνικό αποκλεισμό».

Ένα μήνυμα που απευθύνεται σε όσο το δυνατόν ευρύτερο κοινό και, κυρίως, σε παιδιά και μαθητές, στη νέα γενιά που τώρα μαθαίνει τις αξίες του αθλητισμού, αυτές της ισότητας και των ίσων ευκαιριών αλλά και του «ευ αγωνίζεσθαι».

Αύριο (13/10) και ώρα 19:00 στο Περιστέρι, η Pressing Team καλεί τους φιλάθλους να βρεθούν στο γήπεδο, σε μία ακόμη από τις πολλές δράσεις της με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για κοινωνικά ζητήματα, όπως η φτώχεια, η αστεγία και ο κοινωνικός αποκλεισμός, καθώς και η αξιοποίηση του αθλητισμού ως εργαλείο στον αγώνα για μια καλύτερη κοινωνία.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η PRESSING TEAM;
«Η Pressing Team, όπως ονομάζεται η ομάδα που ηγείται της καμπάνιας «Pressing στον Αθλητισμό», δημιουργήθηκε από δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ με σκοπό τη διοργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων με τη συμμετοχή γνωστών επαγγελματιών αθλητών Επίκεντρο των δράσεών της είναι ο ίδιος ο άνθρωπος ως πρωταγωνιστής και όχι ως παθητικός δέκτης πράξεων ελεημοσύνης. Σε κάθε δράση που οργανώνουμε, κεντρική στόχευση είναι η υποστήριξη κάποιας οργάνωσης ή φορέα, αλλά και να σταλεί το μήνυμα της ισότητας, της αλληλεγγύης και της συνύπαρξης σε κοινούς, όμορφους αγώνες.

Η Pressing Team και η καμπάνια «Pressing στον Αθλητισμό» δεν είναι εταιρεία. Οποιαδήποτε «χορηγία» γίνεται μόνο σε υλικό για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών και αποδίδεται, αποκλειστικά κάθε φορά, απευθείας στον υποστηριζόμενο φορέα, ενώ όσον αφορά την παρουσία κοινού, αντί «εισιτηρίου» προτιμώνται εναλλακτικές μορφές. Έτσι και στην συγκεκριμένη εκδήλωση η υποστήριξη μας προς την Εθνική Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων Αθλητών είναι από την πλευρά του ο καθένας μας να προσφέρουμε απευθείας προς την ομάδα μας με όποιον τρόπο μπορεί και να στηρίξουμε αυτή τη νέα προσπάθεια των αθλητών μας».
amna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics