Breaking News
16 Οκτωβρίου 2017

Άλλαξε κάτοχο η πρώτη θέση στο πρωτάθλημα μετά τη δεύτερη κατά σειρά αποτυχία της ΑΕΚ στη Super League, καθώς ύστερα από την ήττα στην Τρίπολη η Ένωση άφησε βαθμούς και στα Πηγάδια, μένοντας στο 1-1 με την Ξάνθη, με τον ΠΑΟΚ να περνά πια μόνος πρώτος.


Το παιχνίδι της Θράκης ήταν πολύ δυνατό κι επιφύλαξε έντονες συγκινήσεις. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πανέμορφο γκολ του Μπρίτο στο 40΄ και οι «κιτρινόμαυροι» ισοφάρισαν στο 88΄ με τον Βράνιες, ενώ οι Ακρίτες τελείωσαν τον αγώνα με 9 παίκτες, μετά τις αποβολές των Φλίσκα με δεύτερη κίτρινη κάρτ στο 55΄ και Σβάρνας με απευθείας κόκκινη στο 72΄.
Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ ήταν «φρέσκια» μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, είχε την πρωτοβουλία και την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική απέναντι σε μια από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος, με την Ξάνθη να παίρνει προβάδισμα στο 40΄ με το απίθανο απευθείας φάουλ του Μπρίτο.
Η αντίδραση της ΑΕΚ στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου ήταν «φουλ επίθεση», η απόδοσή της ανέβηκε, αλλά ο Ζίβκοβιτς ήταν πάντα εκεί οσάκις έπρεπε και στο 47΄ πραγματοποίησε καταπλητκική απόκρουση, σε κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου.
Με τον Λιβάγια κυρίως εκτός περιοχής και τον Αραούχο άφαντο, η ΑΕΚ άρχισε να φαίνεται κυρίως όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Φλίσκας στο 55΄. Στο 73΄ ο Λιβάια πήρε την αποβολή του Σβάρνα και με 9 παίκτες πια, η κατάσταση έγινε πολύ πιεστική για την Ξάνθη.
Το 1-0 διήρκεσε τελικώς ως το 88΄, όταν οι γηπεδούχοι δέχτηκαν την ισοφάριση από τον εγκατεστημένο στην επίθεση Βράνιες, ύστερα από ατομική προσπάθεια και ασίστ του Μάνταλου.
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics