Breaking News
16 Οκτωβρίου 2017

Τέσσερις βαθμούς λιγότερους έχει στο πρωτάθλημα η Μίλαν σε σχέση με πέρυσι, με την ομάδα του Μοντέλα να έχει απογοητεύσει τους οπαδούς της

 

Aν και ξεκίνησε με μεγάλες ελπίδες τη φετινή χρονιά, λόγω και των εκατομμυρίων που έπεσαν στο μεταγραφικό παζάρι, η Μίλαν βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, την οποία και αντιμετωπίζει την Πέμπτη στο Σαν Σίρο, ηττήθηκε με 3-2 στο ντέρμπι του Μιλάνο από την Ίντερ και μετά από 8 αγωνιστικές έχει μόλις 12 βαθμούς και βρίσκεται στην 10η θέση.

Αυτή η συγκομιδή είναι χειρότερη από την περσινή σεζόν, όπου μετά από 8 ματς η Μίλαν είχε 16 πόντους, δηλαδή 4 βαθμούς περισσότερους σε σχέση με φέτος.
aek365.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics