Breaking News
07 Νοεμβρίου 2017


Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε για τον αγώνα υπέρ της δωρεάς οργάνων που έχει αρχίσει, την προσπάθεια της Εθνικής να πάει στο Μουντιάλ και το βιβλίο για τον ΠΑΟΚ που αν το γράψει θα ενοχλήσει πολλούς.


Η περιπέτεια της υγείας της συζύγου του, Βιβής Κηπουρού, έδωσε στον Άγγελο Αναστασιάδη τη δυνατότητα να μάθει για τον μεγάλο αγώνα που κάνουν διάφοροι άνθρωποι στην Ελλάδα για την δωρεά οργάνων.

Πλέον, έχει συστρατευθεί και ο ίδιος στην προσπάθεια που κάνει ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων και προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει γι' αυτό και την υπόλοιπη κοινωνία. Για το θέμα είπε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

Αναφέρθηκε ακόμη στην Εθνική ομάδα και στους αγώνες μπαράζ με την Κροατία, καθώς επίσης και στον ΠΑΟΚ που είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, παραμένει, όμως, ζωντανός στη μάχη γιατί χάνουν βαθμούς οι ανταγωνιστές του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:
Για τη δωρεά οργάνων: "Μετά απ' όσα είδα στο Ωνάσειο δέκα μέρες που ήμασταν κάτω και συζητώντας με ανθρώπους που είναι πολύ πιο κοντά στο θέμα, το έχουν ψάξει και αγωνίζονται γι' αυτό, είπα ότι πρέπει να το κάνουμε. Είδα ένα μωράκι δέκα μηνών καλωδιωμένο να περιμένει να βρει καρδιά να ζήσει πάνω σε ένα τεράστιο κρεβάτι. Οποιοσδήποτε θα είχε συγκλονιστεί. Είμαι αρωγός πίσω από τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων. Ο καθένας πρέπει να γίνει αρωγός από το μετερίζι του. Όλοι μαζί.

Πίστευα ότι η Εκκλησία δεν ήταν θετική στη δωρεά οργάνων. Αντίθετα, όμως ο Μακαριστός Χριστόδουλος πριν από αρκετά χρόνια το πέρασε από την Ιερά Σύνοδο, είναι πλέον νόμος. Η Εκκλησία έχει αποφασίσει ότι είναι υπέρ της δωρεάς των οργάνων. Από εκεί και πέρα είναι θέμα του καθενός, στο αυτεξούσιο του. Είτε το πει η Εκκλησία, είτε το πει το κράτος, μόνο αν θέλεις το κάνεις. Αν θέλεις μπορείς να προσφέρεις ζωή πεθαίνοντας. Γίνεται ένας πανελλήνιος αγώνας, θα το δείτε. Πάντα χρειάζεται το έναυσμα από κάπου και μετά όλοι μαζί αγκαλιάζονται και φτιάχνουν μία μάζα τέτοια που δεν μπορεί να την ταρακουνήσει κανείς".

Για την Εθνική ομάδα και τους αγώνες μπαράζ με την Κροατία: "Ψυχή και σώμα είμαστε μαζί τους. Απαγορεύεται να πω στον οποιοδήποτε Ομοσπονδιακό τι πρέπει να κάνει. Θα βοηθήσει η Παναγιά να πάμε. Πιστεύω πολύ στον Έλληνα ποδοσφαιριστή, Ήταν μεράκι μου να πάω στην Εθνική ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι παρακαλάω να χάνει η Εθνική για να πάω. Αυτό είναι εντελώς ξένο με την φιλοσοφία μου και με τον χαρακτήρα μου. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της Εθνικής. Μας έκαναν δώρα οι άλλοι, όχι μόνο στον όμιλό μας αλλά και σε άλλους ομίλους, για να πάμε στα μπαράζ. Είμαι αισιόδοξος, εγώ το βλέπω και σαν σημάδι. Αν δεν ήθελε θα σε τελείωνε. Σου δίνει μία ευκαιρία ακόμη. Τα παιδιά έχουν αποδείξει ότι στα δύσκολα, εκεί που πρέπει να κάνουν κάτι το κάνουν".

Για το βιβλίο που σκέφτεται να γράψει για τον ΠΑΟΚ και τις πιθανότητες του Δικεφάλου να πάρει τον τίτλο: "Δεν ξέρω αν θα γράψω ένα βιβλίο για τον ΠΑΟΚ. Θα δούμε, αν με φωτίσει ο Θεός. Εγώ μία ζωή ΠΑΟΚ είμαι. Είναι πολλά που αν λεχθούν θα πειράξουν ανθρώπους. Δεν είναι το θέμα αυτό όμως. Το θέμα ειναι να μην πειράξει την ομάδα. Ο κόσμος θα διαβάσει δύο-τρεις μέρες, αυτά θα περάσουν. Το θέμα είναι να μην πειράξει την ομάδα, είναι αρχές μου αυτά.

Για μένα φέτος ο ΠΑΟΚ είναι ο πιο βασικός υποψήφιος για να το πάρει. Όχι γιατί τα έκανε καλύτερα από τις προηγούμενες φορές. Από πέρυσι τα έκανε χειρότερα. Μιλάω βαθμολογικά. Έχει περισσότερες απώλειες από πέρυσι, αλλά δεν φαίνεται γιατί χάνουν οι άλλοι. Είναι πολλές φορές που η ομάδα δεν έχει Έλληνα μέσα, όπως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι κακό, δεν το συζητώ. Κανένας στην Ελλάδα δεν θέλει να γίνεται αυτό".
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics