Breaking News
07 Νοεμβρίου 2017

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η πιο ακριβή ομάδα στην Ευρώπη, με τη συνολική αξία των παικτών της να φτάνει σχεδόν τα 1,2 δισ. ευρώ.


Αυτό προκύπτει από τη μελέτη που δημοσίευσε στην 202η έκδοσή του το CIES (Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών), που εδρεύει στην Ελβετία.
Η συγκεκριμένη μελέτη κατατάσσει τις ομάδες των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων της «Γηραιάς Ηπείρου» σύμφωνα με την εκτιμώμενη αξία μεταγραφής των παικτών τους, ενώ οι τιμές υπολογίζονται με βάση τον αλγόριθμο που αναπτύχθηκε αποκλειστικά από την ερευνητική ομάδα του CIES.
Με περισσότερα από 1 δις ευρώ εκτιμώνται οι Μάντσεστερ Σίτι (1,196 δις) , Τότεναμ (1,173,), Μπαρτσελόνα (1,130) και Τσέλσι (1,044 δις).
Από εκεί και ύστερα, την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (919 εκ.), Ρεάλ Μαδρίτης (903 εκ.), Λίβερπουλ (901 εκ.), Παρί Σεν Ζερμέν (864 εκ.), Ατλέτικο Μαδρίτης (800 εκ.) και Γιουβέντους (743 εκ.).
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics