Breaking News
11 Νοεμβρίου 2017

Ένα από τα πιο ακραία σενάρια που έχουν συμβεί ποτέ σε διαδικασία πέναλτι έγινε πράξη στην Ντόχα σε αγώνα ανάμεσα των Εθνικών ομάδων νέων του Ιράκ και του Κατάρ!

 

Νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα σε διαδικασία πέναλτι; Μάλλον όχι. Ένα από τα πιο ακραία σενάρια που έχουν εκτυλιχθεί ποτέ σε αγώνα που κρίθηκε στα πέναλτι έλαβε πράξη και οστά στην Ντόχα στον αγώνα ανάμεσα στην Εθνική Νέων του Ιράκη και του Κατάρ που μάχονταν για μία θέση στην τελική φάση του Κυπέλλου Ασίας.


Ο τερματοφύλακας του Κατάρ απέκρουσε το πέμπτο πέναλτι του Ιράκ και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του. Τρελοί πανηγυρισμοί. Ο διαιτητής όμως διέταξε επανάληψη, προφασιζόμενος ότι ο τερματοφύλακας κινήθηκε πριν την εκτέλεση. Κι όχι μόνο αυτό. Τον απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία!

Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο αρχηγός του Κατάρ και μετά συνέβη… αυτό! Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί!

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics