Breaking News
16 Νοεμβρίου 2017

Ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί στους αγώνες; που θα γίνουν το προσεχές Σαββατοκύριακο και μέχρι τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στη μνήμη των θυμάτων από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού. Παράλληλα, στην ανακοίνωση τονίζεται πως η αθλητική ηγεσία θα σταθεί αρωγός στην αποκατάσταση των συνεπειών της καταστροφής την επόμενη μέρα. 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας: 

"Η οικογένεια του αθλητισμού πενθεί για την τραγωδία που έπληξε τους αδικοχαμένους συμπολίτες μας και τις οικογένειές τους στη Δυτική Αττική. Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη καλούνται όλες οι αθλητικές Ομοσπονδίες και Ενώσεις να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις της χώρας, μέχρι και τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017. Η αθλητική Ηγεσία θα σταθεί αρωγός στην αποκατάσταση των συνεπειών της καταστροφής την επόμενη μέρα".
Σχετική ήταν και η ανακοίνωση της Super League: 
"Ανακοινώνεται ότι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της φονικής πλημμύρας που έπληξε τη Δυτική Αττική, σε όλους τους αγώνες, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, καθώς και σε όλους τους αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής Novasports Super League Κ20 και K17 και Super League K15". 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics