Breaking News
13 Δεκεμβρίου 2017

Σταθερά στην 10η θέση του παγκοσμίου πρωταθλήματος Νεότητας της κατηγορίας Λέιζερ Ράντιαλ αγοριών που διοργανώνει η world sailing, βρίσκεται ο Δημήτρης Παπαδημητρίου.



Σταθερά στην 10η θέση του παγκοσμίου πρωταθλήματος Νεότητας της κατηγορίας Λέιζερ Ράντιαλ αγοριών που διοργανώνει η world sailing, βρίσκεται ο Δημήτρης Παπαδημητρίου. Στην 5η ιστιοδρομία ο Ελληνας πρωταθλητής πήγε πολύ καλά και τερμάτισε 3ος, αλλά στην 6η κούρσα κατέλαβε την 27η θέση, την οποία αναγκάστηκε να "πετάξει" ως την χειρότερή του.

Έτσι, σε σύνολο 51 σκαφών από ισάριθμες χώρες ο νεαρός ιστιοπλόος του Ν.Ο Βουλιαγμένης έχει τώρα 57 βαθμούς και βρίσκεται σχετικά κοντά με τους τρεις πρώτους. Τον Ρώσο Ντ. Κρούτσκικ που έχει 28 βαθμούς, τον Ιταλό Γκ. Γκαλινάρο με 30 βαθμούς και τον Νεοζηλανδό Τζ. Άρμιτ με 34 βαθμούς.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΡΕΓΚΑΤΑ ΦΙΝΝ ΤΟΥ INTERNATIONAL SAILING CENTER
Ο Τσέχος Ο. Τέπλε ήταν ο νικητής της παρθενικής ιστιοδρομίας της διεθνούς ρεγκάτας ΦΙΝΝ που διοργανώνει ο Ολυμπιακός για λογαριασμό του International Sailing Center, το οποίο εδρεύει στις εγκαταστάσεις της Ε.Ι.Ο. στις Τζιτζιφιές Καλλιθέας. Την δεύτερη θέση πήρε ο Γιάννης Μιτάκης και την 3η ο Κροάτης Γ. Όλουσικ.

Οι αγώνες συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη και ολοκληρώνονται αύριο Πέμπτη με τη συμμετοχή 13 σκαφών που προετοιμάζονται εδώ και μέρες στο Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοϊας. Πρόκειται για 4 σκάφη από την Πολωνία, 3 από την Ελλάδα, 2 από την Κροατία, ενώ από ένα σκάφος έχουν η Τσεχία, η Τουρκία, η Κύπρος και ο Καναδάς.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics