Breaking News
30 Δεκεμβρίου 2017

Η ΕΠΟ με επιστολή που εστάλη την Παρασκευή(29/12), ενημέρωνει την Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή ομοσπονδία για το περιστατικό με την σφαίρα και τις απειλές προς τον Βαγγέλη Γραμμένο το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης.


Η τρισέλιδη τρομοκρατική επιστολή, η οποία συνοδευόταν από σφαίρα αποτέλεσε αντικείμενο ενημέρωσης για τις FIFA και UEFA οι οποίες παρά το γεγονός πως υπάρχει νέα αυτόνομη διοίκηση στην ΕΠΟ παρατηρούν διακριτικά τα γεγονότα που διαδραματίζονται στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport, σε περίπτωση που προκύψει ξανά περιστατικό ανάλογης φύσης και εμβέλειας είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να επιληφθούν εκ νέου της κατάστασης.
Θυμίζουμε, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος έδωσε την Παρασκευή (29/12) κατάθεση στην διεύθυνση Θεσσαλονίκης ενώ θα βρεθεί και την Τετάρτη στην ΓΑΔΑ για να ανοίξει η δικογραφία.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics