Breaking News
21 Φεβρουαρίου 2018

Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που έμεινε εκτός αποστολής για να ξεκουραστεί και τον Τόνι Κρόος, η Ρεάλ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 6', αλλά τελικά επικράτησε εκτός έδρας της Λεγκανές με 3-1 για την 16η (εξ αναβολής) αγωνιστική της la Liga, κάνοντας για μια ακόμη φορά την ανατροπή.


Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6' με τον Μπουστίνθα, αλλά η απάντηση της "βασίλισσας" ήταν άμεση. Στο 11' ο Βάθκεθ ισοφάρισε και στο 29' ο Κασεμίρο έκανε το 2-1. Σρο 90' ο Ράμος με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Με αυτή τη νίκη η Ρεάλ έφτασε στους 48 βαθμούς και είναι τρίτη στο βαθμολογικό πίνακα. Στο αρχικό σχήμα των γηπεδούχων βρέθηκε ο Δημήτρης Σιόβας, αλλά αντικαταστάθηκε στο 46΄ από τον Μαντοβάνι.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics