Breaking News
13 Μαρτίου 2018

Στην Αθήνα θα βρεθούν την Τετάρτη εκπρόσωποι της FIFA και της UEFA, έπειτα από την απόφαση της κυβέρνηση να διακόψει επ’ αόριστον το πρωτάθλημα και το Κύπελλο μετά τα γεγονότα στον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους θα έχουν συναντήσεις με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, προκειμένου να συζητηθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και να ληφθούν από κοινού αποφάσεις.
Οι διεθνείς συνομοσπονδίες είναι από την πρώτη στιγμή ενήμερες για τα γεγονότα της Τούμπας, ενώ η απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος ήταν σε γνώση του πριν καν ανακοινωθεί.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics