Breaking News
17 Μαρτίου 2018

Το VAR (Video Assistant Referee) θα χρησιμοποιηθεί τελικά στο παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας. Η IFAB, το σώμα που θέτει τους κανόνες στο άθλημα του ποδοσφαίρου, συνεδρίασε στις αρχές του μήνα και άναψε το «πράσινο φως» για τη χρήση της τεχνολογίας στα γήπεδα κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, στην ετήσια συνεδρίαση της επιτροπής, στην οποία έλαβε μέρος και ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο.

 

Ο Ινφαντίνο από την Μπογκοτά της Κολομβίας ανακοίνωσε επίσημα ότι πάρθηκε οριστικά η απόφαση για χρησιμοποίηση του VAR. Όλοι οι διαιτητές που θα βρεθούν στη Ρωσία, θα εκπαιδευθούν άμεσα με τη βοήθεια του Πιερλουίτζι Κολίνα, προέδρου της Επιτροπής Διαιτητών της FIFA:
«Θα έχουμε το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο με VAR. Η απόφαση αυτή πήρε έγκριση και είμαστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι με αυτή την εξέλιξη. Θα προετοιμαστούν καλύτερα οι διαιτητές για το Παγκόσμιο Κύπελλο», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ελβετός παράγοντας. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics