Breaking News
04 Απριλίου 2018

Θέματα που αφορούν την προώθηση πρωτοβουλιών που θα παρακινούν και θα δίνουν κίνητρα στα νέα παιδιά να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και ευρύτερα με τον μαζικό αθλητισμό

συζητήθηκαν στη σημερινή συνάντηση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, με τον βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη και τα στελέχη της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ Κατσαμπά και συγκεκριμένα τον πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Σπανό, τον γενικό αρχηγό Στέλιο Μαστορίδη και τον σύμβουλο της ομάδας Γιάννη Μαστορίδη.


Ο Περιφερειάρχης ανέφερε ότι η Περιφέρεια Κρήτης έμπρακτα χρηματοδοτεί δράσεις και αθλητικά έργα υποδομής στηρίζοντας την ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού σε όλο το νησί και προς αυτήν την κατεύθυνση υπάρχει συνεργασία και με την ομάδα της ΑΕΚ Κατσαμπά. Από την πλευρά τους τα στελέχη της ποδοσφαιρικής ομάδας ευχαρίστησαν τον Σταύρο Αρναουτάκη και τον Σωκράτη Βαρδάκη για την στήριξη και συνεργασία.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics