Breaking News
10 Απριλίου 2018

Μέσω της σελίδας της FIFA στο facebook, οι ποδοσφαιρόφιλοι από όλο τον κόσμο κλήθηκαν να ψηφίσουν το καλύτερο γκολ στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων και το αποτέλεσμα εξέπληξε πολλούς.

 

Κι αυτό διότι οι περισσότεροι περίμεναν ότι καλύτερο γκολ στην διοργάνωση θα ήταν το «γκολ του αιώνα», αυτό δηλαδή που σημείωσε ο Ντιέγο Μαραντόνα στο παιχνίδι της Αργεντινής με την Αγγλία στο Μουντιάλ του Μεξικού το 1986.

Τελικά την πρώτη θέση κατέκτησε ένα γκολ που σημειώθηκε στην ίδια διοργάνωση.

Για τη φάση των «16» το Μεξικό αντιμετώπιζε τη Βουλγαρία. Στο 34ο λεπτό ο Μανουέλ Νεγκρέτε δοκιμάζει κάτι ανορθόδοξο, αλλά ιδιοφυές σε σύλληψη και εκτέλεση, που καταλήγει στο πιο εντυπωσιακό γκολ με «πλάγιο ψαλίδι» στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων.

Θυμηθείτε το:

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics