Breaking News
10 Μαΐου 2018

Ο διαιτητής του τελικού,ΑΕΚ-ΠΑΟΚ,  Νταβίντ Φερνάντεθ Μπαρμπολάν με ένα βιβλίο 350 σελίδων θα μιλήσει για την εμπειρία του ως διαιτητής, μιας και στις 30 Μαΐου θα γίνει 45 ετών και όπως προβλέπει το όριο της ισπανικής ομοσπονδίας, αυτή θα είναι η τελευταία του σεζόν ως "ρέφερι".

 

Το βιβλίο γράφτηκε από τον Σάλβα Μόγια και είναι βασισμένο στην 20ετή καριέρα του του Μπαρμπολάν. Η παρουσίαση του θα πραγματοποιηθεί στο "Teatro Apolo" την Τρίτη 15 Μαΐου (8:30 μ.μ.). Τα έσοδα του βιβλίου θα δοθούν στο Ίδρυμα "Aladina", κατόπιν αιτήματος του ίδιου του Μπαρμπόλαν.

Ο Αντρές Ινιέστα και ο Ραούλ Γκονζάλες έχουν γράψει τον πρόλογο και ο Χόρχε Βαλντάνο τον επίλογο του βιβλίου, προσδίδοντας έναν άλλο "τόνο" στο κείμενο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics