Breaking News
11 Ιουνίου 2018

Λάδι… στη φωτιά, έριξε ο Νταβίντ Ντε Χέα με δηλώσεις του, από το προπονητικό κέντρο της «ρόχα», κατά του πρωθυπουργού της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ.

«Δέχθηκα ευγενικά τη συγγνώμη του. Μόνο που όσα είπε εκείνη την εποχή ήταν δημόσια και νομίζω ότι και η συγγνώμη του θα έπρεπε να είναι δημόσια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντε Χέα, ο οποίος προκάλεσε σάλο με την άρνησή του να χειροκροτήσει τον νέο Ισπανό πρωθυπουργό, κατά την επίσκεψή του στην εθνική ομάδα. Η κόντρα μεταξύ των δύο ξεκίνησε το 2016, όταν ισπανικά δημοσιεύματα ενέπλεκαν τον Ντε Χέα σε βιασμό νεαρής κοπέλας, μετά από καταγγελία της ίδιας πως βιάστηκε από τον Ισπανό τερματοφύλακα και ακόμη δύο ποδοσφαιριστές. Ο Σάντσεθ, με το EURO 2016 προ των πυλών, είχε δηλώσει τότε, πως δεν νιώθει άνετα βλέποντας τον Ντε Χέα να υπερασπίζεται την εστία της Ισπανίας. Η υπόθεση ερευνήθηκε, ωστόσο δεν βρέθηκε κάτι μεμπτό κατά του 28χρονου γκολκίπερ, ο οποίος αθωώθηκε.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics