Breaking News
20 Ιουνίου 2018

Αυστηρές είναι οι ποινές που προβλέπονται στον νέο Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, φτάνοντας μέχρι και την αποβολή από το πρωτάθλημα στην τρίτη εισβολή οπαδών από την ίδια ομάδα.

 


To SDNA από χθες σας ενημέρωσε για τις αυστηρές ποινές που θα προβλέπονται στον νέο Πειθαρχικό Κώδικα που θα εγκριθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την προσεχή Παρασκευή. Εκτός από τις δυσμενείς κρίσεις κατά των οργάνων του ποδοσφαίρου όμως, θα πέσει... βαρύς ο πέλεκυς και στις περιπτώσεις επεισοδίων.


Όπως αναφέρει μάλιστα η "Live Sport" θα προβλέπεται μέχρι και αποβολή από το πρωτάθλημα στην τρίτη εισβολή οπαδών της ίδιας ομάδας που θα συνοδεύεται από βιαιοπραγίες.

Αναλυτικά οι τροποποιήσεις του άρθρου 15 του Π.Κ.

Άρθρο 15 παρ 4: γ) Η είσοδος οπαδών πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του αγώνα έχει ως άμεσο αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του αγώνα, χωρίς προειδοποίηση, εφόσον συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων

δ) Σε περίπτωση που η είσοδος των οπαδών έγινε πριν την έναρξη ή μετά τη λήξη του αγώνα και δεν συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ξένης ιδιοκτησίας ισχύουν οι ποινές της περίπτωσης α της παραγράφου 4, μειωμένες μέχρι το 1/3.

ε) σε περίπτωση που εντός της ίδιας αγωνιστικής περιόδου υπάρξουν εις βάρος μιας ομάδας 3 περιπτώσεις εισόδου οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και δημιουργία βιαιοπραγιών εντός αυτούς, τότε η εν λόγω ομάδα θα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα".
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics