Breaking News
17 Αυγούστου 2018

Στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα 420 που ολοκληρώθηκε στο Νιούπορτ των ΗΠΑ, δύο ασημένια μετάλλια κατέκτησε η ελληνική ιστιοπλοϊα.

 


Συγκεκριμένα, στην κατηγορία U17 οι Οδυσσέας Σπανάκης–Κωνσταντίνος Μιχαλόπουλος πήραν την 2η θέση στα αγόρια και οι Μελίνα Παππά–Μαρία Τσαμοπούλου την αντίστοιχη θέση στα κορίτσια.

Στη γενική βαθμολογία των 42 σκαφών και μετά από 12 ιστιοδρομίες οι Ο. Σπανάκης–Κ. Μιχαλόπουλος κατέλαβαν την 3η θέση με 82 βαθμούς και οι Μ. Παππά–Μ. Τσαμοπούλου την 4η με 95 βαθμούς. Οι Π. Μανδηλάρης – Β. Παππάς κατετάγησαν 14οι με 144 βαθμούς.

Στην κατηγορία γυναικών οι Α. Π. Σπανάκη–Μ. Παπαδοπούλου πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και μετά από 12 κούρσες τερμάτισαν 9ες με 133 βαθμούς μεταξύ 52 σκαφών.

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics