Breaking News
28 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Μιχάλης Τσινιάρης ήταν διαιτητής και έχει μείνει στην ιστορία για το περιστατικό με τον Νίκο Αναστόπουλο. Τώρα είναι περιπτεράς και βγήκε στο Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο!

 


Ο πρώην διαιτητής πρωταγωνίστησε σε ένα από τα πιο επικά σκηνικά με τον Νίκο Αναστόπουλο σε ματς Αστέρας - ΠΑΣ Γιάννινα στην Τρίπολη, όταν ο Αναστόπουλος είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο και ο τέταρτος τότε διαιτητής τον απέβαλε, με αποτέλεσμα ο «Αναστό» να τον παρακαλάει να πάρει πίσω την αποβολή λέγοντας πως θα καθίσει ήρεμος και δεν πρόκειται να μιλήσει ξανά.

Ο Τσινιάρης που πλέον δουλεύει σε περίπτερο και είναι και πωλητής ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ έχει δουλέψει και ως ταξιτζής, πήγε στο τηλεοπτικό παιχνίδι του Χρήστου Φερεντίνου και μάλιστα είναι στην 5άδα με τους παίκτες που αν βρουν τη σωστή απάντηση, θα μπουν στο παιχνίδια. Ως τώρα σε επτά ερωτήσεις δεν έχει βγει νικητής.

Μετά τα 02:30 του βίντεο εμφανίζεται ο Μιχάλης Τσινιάρης:
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics