Breaking News
10 Νοεμβρίου 2018

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που πέτυχε ο Αντισάκ Κράισορν στο 7-0 της Ταϊλάνδης επί της Τιμόρ Λέστε, σημειώνοντας έξι γκολ σε ισάριθμες τελικές προσπάθειες!

 


Αδιανόητη επίδοση από τον 27χρονο Ταϊλανδό επιθετικό, o οποίος πέτυχε κάτι μοναδικό στο 7-0 της χώρας του επί της Τιμόρ Λέστε για τον Β' όμιλο του AFF Suzuki Cup.


Ο Αντισάκ Κράισορν σημείωσε έξι γκολ, σκοράροντας στο 3', 13', 31', 45', 50' και 57' με πέναλτι, αλλά το ακόμη πιο απίθανο είναι ότι το πέτυχε με ισάριθμες τελικές προσπάθειες!

Θέλετε και το... κερασάκι στην τούρτα; Ο Ταϊλανδός στράικερ προερχόταν από μεγάλο τραυματισμό, δηλώνοντας μετά το τέλος του αγώνα πως: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα για τη σπουδαία εμφάνιση απόψε. Προσωπικά δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να συμπεριληφθώ στην 23μελή αποστολή για το ματς. Προερχόμουν από σοβαρό τραυματισμό και μόλις επέστρεψα στους αγωνιστικούς χώρους. Οπότε θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή, Μίλοβαν Ράγεβατς, που πίστεψε σε εμένα και είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα της Ταϊλάνδης να αρχίσει νικηφόρα το τουρνουά».
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics