Breaking News
22 Δεκεμβρίου 2018

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνέτριψε 4-1 την Αλ Αΐν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, που διεξήχθη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, και κατέκτησε το  τρόπαιο για τρίτη συνεχόμενη σεζόν και 4η τα 5 τελευταία χρόνια! 


Η ομάδα του Σολάρι απέδειξε την ανωτερότητά της έναντι της παρέας του Μάρκους Μπεργκ και έφτασε στην άνετη νίκη. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης άνοιξε το σκορ στο 14’ με τον Λούκα Μόντριτς, ενώ στη συνέχεια έλεγξε απόλυτα το ρυθμό. 
Η υπεροχή των Ισπανών καρποφόρησε στο 60’, με τον Μάρκος Γιορέντε να γράφει το 2-0 με δυνατό σουτ. Η Ρεάλ συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες, ενώ σφράγισε την επικράτησή της στο 79’ με τον Σέρχιο Ράμος. 
Το σύνολο του Μάμιτς μείωσε στο 86’ με κεφαλιά του Σιοτάνι, ωστόσο δεν είχε άλλο “καύσιμο” στο... ρεζερβουάρ του. Στο 91’ ο Βινίσιους μπήκε στην περιοχή της Αλ Αΐν, γύρισε την μπάλα και ο Ναντέρ την έστειλε άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του για να διαμορφώσει το τελικό 4-1.
Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κρόος (71' Θεμπάγιος), Γιορέντε (82' Καζεμίρο), Μόντριτς, Λούκας Βάθκεθ (84' Βινίσιους), Μπέιλ, Μπενζεμά.
Αλ Αϊν (Ζόραν Μάμιτς): Έισα, Μοχάμεντ Αμπντουλραχμάν (67' Αμέρ Αμπντουλραχμάν), Αλ Ζαμπέρι, Αχμέντ, Αχμάντ (64' Μπαντάρ), Ελ Σαχάτ, Ντουμπιά, Φαγέζ, Σιοτάνι, Κάιο, Μπέργκ (75' Ναντέρ).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics