Breaking News
08 Μαρτίου 2019

Το ματς της ζωής του έκανε ο πορτιέρο του ΠOA, Γιάννης Μανουσάκης που χάρισε στην ομάδα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ηρακλείου, με 4/4 αποκρούσεις πέναλτι!

 

Απίστευτη εμφάνιση από τον τερματοφύλακα του ΠΟΑ, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κρουσώνα για το Κύπελλο της ΕΠΣ Ηρακλείου. Ο αγώνας στην κανονική του διάρκεια έληξε χωρίς σκορ, ενώ στην παράταση αφού προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, δέχτηκαν την ισοφάριση στην εκπνοή του έξτρα 30λεπτου.

Στη συνέχεια εκτελέστηκαν συνολικά οχτώ πέναλτι και τα έξι αποκρούστηκαν από τους δύο τερματοφύλακας! Μεγάλος πρωταγωνιστής όμως ήταν δίχως άλλο ο γκολκίπερ του ΠΟΑ, Γιάννης Μανουσάκης που είχε 4/4 αποκρούσεις και χάρισε στην ομάδα του την πρόκριση.

Δείτε το βίντεο:

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics