Breaking News
24 Μαρτίου 2019

Στα πόδια του Κώστα Μανωλά πέφτουν οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αφού σχεδόν όλες τους ψάχνουν για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας τους.

Το τελευταίο μεγαθήριο που προστέθηκε στην λίστα των κλαμπ που ενδιαφέρονται για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport η «βασίλισσα» έχει τον Μανωλά ως δεύτερη επιλογή στην λίστα με τους υποψήφιους στόπερ πίσω από τον Ματάις Ντε Λιχτ του Άγιαξ, αφού το προφίλ του αρέσει πολύ στον Ζινεντίν Ζιντάν.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, οι "μερένγκες" δεν έχουν πρόβλημα να δώσουν την ρήτρα αποδέσμευσης των 36 εκατομμυρίων ευρώ στην Ρόμα, ενώ στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται ότι για τον Μανωλά ενδιαφέρονται Μπάγερν. Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics