Breaking News
09 Απριλίου 2019

Ενα χρόνο μετά την επιστολή προς την ΕΠΟ που απειλούσε ευθέως το ελληνικό πρωτάθλημα με Grexit, η Γενική Γραμματέας της FIFAΦάτμα Σαμούρα, απέστειλε νέα επιστολή με παρόμοιες συστάσεις.

 

Η νέα επιστολή, η οποία τέθηκε υπόψη των μελών της ΕΠΟ στη συνεδρίαση της Τρίτης (9/4), κάνει λόγο για πέντε σημεία που θα πρέπει να βελτιωθούν, προσθέτοντας ότι «θα υπάρξει εισήγηση για λήψη περαιτέρω μέτρων….».

Μάλιστα, ο υπερπαρατηρητής της FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, επανέφερε τον κίνδυνο του Grexit κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση της ΕΠΟ, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τη δυσαρέσκεια που υπάρχει στις τάξεις της Διεθνούς Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με την επιστολή της Σαμούρα, τα πέντε σημεία που χρήζουν βελτίωσης είναι η επικοινωνία, το Video Assistant Referee (VAR), το Match fixing (τα «στημένα» παιχνίδια), η βία και η δομή και λειτουργία της ΕΠΟ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics