Breaking News
21 Απριλίου 2019

Η Βασιλεία Καραχάλιου ολοκλήρωσε την εξαιρετική της εμφάνιση στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη στη Γένοβα καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση στα Laser Radial.



Έφτασε μία ανάσα από την κατάκτηση ενός μεταλλίου, αλλά η άπνοια στην κούρσα μεταλλίων της δημιούργησε πολλά προβλήματα. Ο λόγος για την Βασιλεία Καραχάλιου η οποία κατέλαβε την πέμπτη θέση στα Laser Radial στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη στη Γένοβα.

Η Καραχάλιου επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά ότι ανήκει στις κορυφαίες αθλήτριες της κατηγορίες της.

Στις προηγούμενες κούρσες κατάφερε να διαχειριστεί την άπνοια που επικρατούσε, αλλά δεν τα κατάφερε το ίδιο καλά και στην κούρσα των μεταλλίων. Η Καραχάλιου κατέλαβε την 10η θέση στην συγκεκριμένη ιστιοδρομία και τελικά με 32 βαθμούς ποινής έμεινε εκτός βάθρου. Πρώτη τερμάτησε η Αν Μαρί Ριντόμ από τη Δανία με 19 β.π., δεύτερη η Κινέζα Ντονγσουάνγκ Ζανγκ με 22 β.π. και τίτη η Μαούντ Ζαγιέ από την Ελβετία με 26 β.π.

Στα 470 ο Πάνος Μάντης με τον Παύλο Καγιαλή ήταν 12οι, με τον Βασίλη Παπουτσόγλου και τον Ιωάννη Ορφανό στην 37η θέση. Στα 470 των γυναικών η Μαρία Μπόζη και η Ραφαηλίνα Κλωναρίδου ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους στην 29η θέση.

Στα Nacra η Σοφία Μπεκατώρου και ο Μιχάλης Πατενιώτης τερμάτησαν στην 41η θέση. Στα Laser ο Δημήτρης Παπαδημητρίου ήταν 50ος, μία θέση μπροστά από τον Αντώνη Μπουγιούρη, ο Αναστάσιος Παναγιωτίδης ήταν 82ος, ενώ ο Μάριος Καραδήμας 102ος.

Στα 49er ο Παναγιώτης Καμπουρίδης τελείωσε τον αγώνα του στην 61η θέση.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics