Breaking News
21 Μαΐου 2019

Η Κρίσταλ Πάλας είναι η μόνη ομάδα που κατάφερε φέτος να νικήσει την Μάντσεστερ Σίτιστο «Έτιχαντ», ωστόσο αυτό που θα θυμούνται οι περισσότεροι από αυτό το παιχνίδι, είναι η "ρουκέτα" του Άντρος Τάουνσεντ.

 

Το σκορ ήταν 1-1 και ο Άγγλος μέσος επιχείρησε ένα άπιαστο μακρινό σουτ. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 3-2, με τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς να πετυχαίνει το τελευταίο γκολ της ομάδας του με πέναλτι.

Το γκολ του Τάουνσεντ αναδείχθηκε ως το καλύτερο της χρονιάς στην Premier League, νικώντας αυτό του Κομπανί κόντρα στην Λέστερ και εκείνο του Αζάρ κόντρα στην Γουέστ Χαμ, ο οποίος πέρασε την μισή ομάδα των "σφυριών".

Δείτε το γκολ του Τάουνσεντ:

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics