Breaking News
13 Ιουνίου 2019

Ο Σέρχιο Ράμος μετά από 7 χρόνια σχέσης - «καρποί» της οποίας αποτελούν τρεις γιοί (ο 5χρονος Σέρχιο Τζούνιορ, ο 4χρονος Μάρκο και ο, 15 μηνών, Αλεχάντρο) αποφάσισε να το πάρει το ...κορίτσι. Και τι κορίτσι; Την εκπάγλου καλλονής, 40χρονη, Ισπανίδα παρουσιάστρια Πιλάρ Ρούμπιο.

 

Το μυστήριο θα τελεστεί στο διάσημο καθεδρικό ναό της, γενέτειρας του, 33χρονου, ποδοσφαιριστή, Σεβίλλης, στις 5 το απόγευμα και οι 500 καλεσμένοι στη δεξίωση, που θα λάβει χώρα στο, έκτασης 44 εκταρίων, ράντσο του Ράμος ("La Alegria") θα ψυχαγωγηθούν από τους... ΑC/DC!

Ωστόσο όλοι οι προσκεκλημένοι θα πρέπει ν' αφήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα στην είσοδο του ράντσου και για να μπουν σ' αυτό θα πρέπει να φέρουν σε ευκρινές σημείο το τατουάζ(από χένα...) ενός μονόκερου! Επίσης για τις κυρίες υπάρχει αυστήρο dress code αφού απαγορεύονται συγκεκριμένα χρώματα...
Γάμος με τα... όλα του δηλαδή!

Στην λίστα των προσκεκλημένων ξεχωρίζουν ο (αντίπαλος με την Μπαρτσελόνα, αλλά συμπαίκτης στην Εθνική) Ζεράρ Πικέ - μετά της Σακίρα, προφανώς - αλλά κι ο πρόεδρος της Ρεάλ ΜαδρίτηςΦλορεντίνο Πέρεθ, παρότι δεν είναι λίγες οι διαμάχες τους. Με πιο πρόσφατη εκείνη προ ημερών που ο αρχηγός των «μερένγκες» και της Εθνικής Ισπανίας είχε ζητήσει να πάει στην Κίνα.

Εννοείται πως είναι προσκεκλημένο σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα των «μπλάνκος» προεξάρχοντος του τεχνικού Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά και παλαίμαχοι άσοι του συλλόγου όπως ο, Βραζιλιάνος, Ρονάλντο (το «Φαινόμενο»), οι Ρομπέρτο Κάρλος, Ζούλιο Μπαπτίστα, Ραούλ, Ιέρο, Ντέιβιντ Μπέκαμ (μετά της Βικτόρια ασφαλώς!), αλλά κι ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε υπό τις οδηγίες του οποίου κατέκτησε το Μουντιάλ (2010).

Κι ενώ υπάρχει λίστα με καλεσμένους αμφίβολους, για λόγους υγείας (ο Ισπανός εκλέκτορας Λουίς Ενρίκε, καθώς και το ζεύγος Ίκερ Κασίγιας - Σάρα Καρμπονέρο), καλεσμένοι, που δεν θα παραστούν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (ο τραγουδιστής Αλεχάντρο Σανθ), λάμπει δια της απουσίας του ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο οποίος δεν κλήθηκε, παρότι μοιραζόταν τα ίδια αποδυτήρια με τον Σέρχιο Ράμος για 9 χρόνια. Και παρότι μαζί κατέκτησαν 4 Τσάμπιονς Λιγκ (κι ισάριθμα Μουντιάλ Συλλόγων), 2 πρωταθλήματα, ισάριθμα Κύπελλα και Σούπερ Καπ Ισπανίας κι Ευρώπη φαίνεται πως οι σχέσεις τους - μετά την ανακοίνωση του Πορτογάλου ότι αποχωρεί (δευτερόλεπτα μετά τον περσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Κίεβο) και τη δήλωση του Ισπανού ότι δεν ήταν σωστό το timing του «CR7» (που κατέληξε στη Γιουβέντους) - δεν αποκαταστάθηκανποτέ...

πηγή: fosonline.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics