Breaking News
12 Αυγούστου 2019

Ολοκληρώθηκε στη Γεωργία το EURO B' κατηγορίας με την συμμετοχή της Εθνικής Κ17, η οποία τερμάτισε στην 7η θέση, νικώντας στον τελευταίο της αγώνα με 35-17 τη Φινλανδία.



Ολοκληρώθηκε στη Γεωργία το EURO B’ κατηγορίας στο χάντμπολ με την συμμετοχή της Εθνικής Κ17. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε στο τελευταίο του παιχνίδι με το ευρύ 35-17 την Φινλανδία και κατέκτησε την 7η θέση. Κορυφαίες και πρώτες σκόρερ (από 8 γκολ) ήταν οι Σεβδίλη και Δαμάσκου.

Ο συντονιστής των Εθνικών ομάδων Γυναικών, Χρήστος Τζουβάρας, επεσήμανε: "Πιστεύω ότι η 7η θέση δεν είναι αντιπροσωπευτική για την ομάδα μας. Σήμερα παίξαμε πολύ καλά. Τα κορίτσια πήραν πολλές εμπειρίες από αυτό το τουρνουά. Για την συγκεκριμένη γενιά ήταν η πρώτη φορά που έπαιξε σε μία τέτοια διοργάνωση και μας πήρε χρόνο να προσαρμοστούμε σε αυτό το επίπεδο".

Φινλανδία- Ελλάδα: 17-35 (ημχ. 10-19)

powered by Rubicon Project
Ελλάδα (Ταρινίδης): Αμβροσιάδου 3, Σεβδιλή 8, Χρυσοκέντη 3, Δαμάσκου 8, Κεπεσίδου 2, Κουλούρη 4, Σακιζλή 2, Γαβριηλίδου, Κοτρώτσιου, Κουτσιμάνη 1, Λεωνίδου, Μουρατίδου, Πανούση 2, Παπαδοπούλου Γ., Παπαδοπούλου Αγν. 2, Βράμπα.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics